Bilder från Shangri-la

Kom hem med över 1 000 bilder från cykelsemestern i Shangri-la, trots att jag låg däckad i feber de sista fem dagarna.

Har inte hunnit redigera dessa ännu, men har också tagit en rad bilder via Instagram med min iPhone, av vilka jag lägger upp de bästa här nedan.

Håll ögonen öppna här under kommande vecka då jag hoppas få upp 2-3 inlägg med ”riktiga” bilder tagna med min nya Canon 5D Mark II.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

2 Comments

  1. Ahh, Shangri-la. Håller de fortfarande på att bygga ”old town”? :)

    Du kanske bör vara lite mer försiktig med vilka bilder du lägger upp. Jag läser det du skriver, för jag finner att det är en bra nyhetskälla, och jag hoppas andra gör det med. Men vissa kan ta illa upp vid när de ser naket och ”en gång på internet, alltid på internet”.

    • ”Old Town” är färdig, komplett med stenplattor och märkeskopior torde den vara det modernaste Shangri-la har att erbjuda. Riktigt avtändande.

      Tack för omtanken, men finns det verkligen folk som tar illa upp av naket? :) I så fall behöver de inte trycka på bilden. Att tjejen ifråga inte har någon invändning är det enda som betyder något.

Kommentera