Aftonbladet och Omvärlden recenserar min bok

De senaste veckorna har jag varit idel upptagen med resor och föreläsningar i samband med min bok ”Peking – förändringarnas stad” som ju släpptes 3 september.

Nu börjar också recensionerna ramla in, vilket är minst lika pirrigt som viktigt för försäljningssiffrorna.

Den första omnämningen kom i går i magasinet Omvärlden, som kort uppmärksammade boken i sin avdelning ”bokanmälningar”.

Än bättre, så nämner Sveriges största resemagasin Aftonbladet Resa boken genom en ännu längre och även ganska positiv recension i sitt nya nummer, som släpptes i dag och säljs i en dryg månad framöver.

Ni kan läsa recensionerna här nedan, och om du som redaktör eller anställd vid någon av Sveriges medier vill recensera boken i din publikation, tveka inte att maila mig så ser jag till att förlaget ordnar ett recensionsexemplar!

bok-aftonbladet-litenRecensionen i Aftonbladet Resa

bok-omvarlden-liggandeBokens nämns även i magasinet Omvärlden

Boken finns att beställa på internet via Adlibris, men det billigaste priset jag hittat är 197 kronor via Bokia.

Det går även att låna boken vid Stockholms stadsbibliotek samt nio andra bibliotek i Stockholm, och säkerligen flera runtom i landet!

bok-stadsbiblioteket-liggandeBoken på plats för utlåning vid Stockholms stadsbibliotek

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

5 Comments

 1. Stort Grattis till din framgångsrika lansering av boken, och jag hoppas den kommer att sälja riktigt bra. Jag har själv köpt ett exemplar, och du ska få en recension i mitt forum när jag läst klart.

  Mvh

  • Tack så mycket :) Nu vet vi ju i och för sig inte om den blir framgångsrik ännu, det får försäljningssiffror och övrig respons avgöra!!

   Kul, säg gärna till när du postar eventuell recension sedan!

 2. Du ska inte göra en översättning o publicera den på kindle [på amazon]? Du kan ta self publish, tror man får 70% av intäkterna.. Sen kan du ju marknadsföra den i USA på diverse forum etc o sälja för 9-10 $

  • Nja. För det första har förlaget rättigheter på e-boken också. Och för det andra är jag inte så förtjust i tanken på att den skulle komma ut på kinesiska, givet det stundtals ganska känsliga innehållet. Jag vill ha kvar mitt visum ;)

Kommentera