Välkommen till mina tre sista föreläsningar

I morgon beger jag mig till Göteborg och Sveriges största bokmässa, som äger rum 26-29 september.

Under bokmässan kommer jag stå vid Laurella & Wallin förlags monter alla dagar, och på lördag 12.00-12.20 håller jag även ett kortare seminarium om min nya bok ”Peking – förändringarnas stad”.

Denna kortare föreläsning är en av de tre sista jag kommer hålla i Sverige denna sommar, innan jag sedan åker tillbaka till Peking igen.

För er som bor i Göteborg, men inte planerar besöka bokmässan under lördagen, är det också möjligt att se mig föreläsa vid folkuniversitetets lokaler i Göteborg på Norra Allégatan 6 klockan 15.00 nu på söndag.

Där kommer jag tala i cirka en och en halv timme om Pekings hutonger. Föreläsningen anordnas av folkuniversitet i samarbete med Göteborgs svensk-kinesiska förening, och ni kan läsa mer om arrangemanget här.

Dagen efter det, alltså måndagen 30 september, finns jag i Blekinge för att föreläsa på Blekinges tekniska högskola, som under en dag håller tre seminarier med temat ”Kina i fokus”.

Detta event hålls i Karlskronas konsthall och riktar sig främst till näringsliv och företag i Kina. Jag kommer tala 12.30-14.00, om hur man i affärssyfte kan använda Kinas internet till sin fördel.

Övriga talare är Frédéric Cho och Tony Fang. För den som befinner sig i trakterna och är intresserad, finns mer info om seminariet och anmälan i dokumentet här nedan.

Det blir alltså tre föreläsningar på tre dagar, innan jag 1 oktober sätter mig på planet mot Kina igen. Det vore kul om någon läsare dyker upp och säger hej!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

2 Comments

Kommentera