Stöd InBeijing!

Efter över 1 000 artiklar sedan 2010, vill jag nu liksom otaliga andra självständiga bloggare med bred publik vända mig till er läsare med förfrågan om ekonomiskt stöd för att kunna lägga ännu mer tid på InBeijing än vad jag gör i dagsläget.

Detta är särskilt behövligt eftersom jag för tillfället inte kan komma in i Kina, och därmed har ”möjlighet” att istället skriva oftare här på bloggen. InBeijing har de senaste månaderna dragit till sig en växande läsarskara i och med frekventa uppdateringar av känsliga ämnen som Sydkinesiska havet eller de kidnappade Kina-svenskarna, vilket det inte skrivs särskilt mycket om i svensk media.

Det finns nu möjlighet att ge ett stöd på så lite som en dollar i månaden via Patreon, eller en engångssumma via Swish. Vid nivån 100 dollar i månaden kommer jag börja skriva minst fem inlägg i veckan inklusive ett veckovis nyhetsbrev som sammanfattar de viktigaste händelser i Kina med omnejd.

Den som bidrar med minst tre dollar i månaden eller för över minst 200 kronor får dessutom min debutbok ”Peking – förändringarnas stad” i elektronisk form, som PDF eller e-bok.

Om ni finner InBeijing viktig eller underhållande, besök alltså min Patreon för mer information och detaljer angående Swish eller månadsvis stöd.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera