Förlaget ger ”smakprov” på min nya bok

För en knapp vecka sedan släpptes alltså min bok ”Det nya Kina” till försäljning. Som jag tidigare nämnt handlar den om Kinas moderna utveckling, med fokus på den tilltagande repressionen under president Xi Jinping.

Historiska Media ger på sin hemsida ett smakprov på boken. Där går att läsa innehållsförteckningen, förordet och några sidor ur första kapitlet som PDF.

Ni kan även läsa samma smakprov här nedan, eller i större version via Scribd:

Förutom i fysiska bokhandlar kan ”Det nya Kina” alltså även beställas fraktfritt online via exempelvis Bokus (205 kronor) och Adlibris (201 kronor).

Eftersom jag nu befinner mig i Taiwan har jag ännu inte kunnat hålla verket i min egen hand! Har dock fått några läsarbilder av bokens utseende, exempelvis denna:

nyakinajpg

Jag uppskattar all slags respons och kommunaktion med mina läsare, så tveka inte att maila mig med frågor eller synpunkter angående boken eller något helt annat!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

4 Comments

    • Kul, bara köpa, det är sällan en bok inte är värd sina pengar om man räknar antalet timmars underhållning den ger i relation till kostnaden ;)

Kommentera