Erbjudande: Köp min bok, få en bok gratis

Det verkar flyta på bra med försäljningen av min senaste bok ”Det nya Kina”. Den ligger tvåa på Bokus försäljningstopp inom kategorin ”Asiens historia”, och på plats 28 i kategorin ”Politik och statsskick”.

Adlibris har inkluderat min bok i sitt nyhetsbrev och vidare lagt till den i en kampanj vid namn ”Nyheter: Samhälle och debatt”. De har i samband med detta även sänkt priset till 199 kronor inklusive frakt.

Nu har årets bokmässa nått sitt slut, och tyvärr kunde jag inte närvara eftersom jag befinner mig i Taiwan. Istället vill jag nu försöka ge försäljningen en liten skjuts genom ett erbjudande: Den som under de kommande två veckorna köper ett exemplar av ”Det nya Kina”, får även min första bok ”Peking – förändringarnas stad” (2013) i elektronisk version.

Hur ska du då göra för att ta del av detta erbjudande? Jo, enligt följande:

1) Köp ett exemplar av ”Det nya Kina” innan måndagen 10 oktober. Maila sedan kvittot – elektroniskt eller foto av papperskvitto – till mig på inbj@inbeijing.se.

2) Jag skickar tillbaka ett exemplar av ”Peking – förändringarnas stad” som PDF till samma mailadress.

Busenkelt alltså! Och även ni som redan har köpt ett exemplar av ”Det nya Kina” innan ni läser detta inlägg kan skicka kvittot till samma mail för att ta del av samma erbjudande.

erbjudande-det-nya-kinaBokus skyltar med ”Det nya Kina”. Klicka på bilden för att komma direkt till boken.

För er som inte vet så är ”Peking – förändringarnas stad” min första bok, som gavs ut på det numera nedlagda förlaget Laurella & Wallin. Boken är en blandning medelan skönlitteratur och reseskildring, baserad på intervjuer med något tiotal pekingbor i olika åldrar och samhällsklasser.

”Det nya Kina” kan alltså köpas via bland annat Bokus (205 kronor) och Adlibris (199 kronor). Passa på, och sprid gärna erbjudandet tillvänner och bekanta!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera