Min bok ”Det nya Kina” blir kurslitteratur

Fick denna vecka reda på att Stagneliusskolan i Kalmar beslutat köpa in en klassuppsättning min bok ”Det nya Kina” som kurslitteratur till sitt samhällsprogram på gymnasienivå.

Mycket glad och stolt över att min bok kommer användas i svenska klassrum. Jag kommer även ställa upp med en inspelad föreläsning eller frågestund via Skype med eleverna vid Stagneliusskolan.

Om du är lärare och intresserad av att använda ”Det nya Kina” som kurslitteratur, tveka då inte att maila mig. På så vis kan ni få viss rabatt på mängdinköp via förlaget, plus en inspelad föreläsning eller frågestund från mig.

Och, givetvis, för er som inte är lärare så finns ”Det nya Kina” att köpa via bland annat Adlibris (199 kr) och Bokus (205 kr).

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

2 Comments

    • Tack! Ja, jag vet inte hur mycket man lär sig om Kina i svenska grundskolan nu, men tydligen har just denna skola en särskild kurs i samhällsvetenskapen som handlar om Kina. Välbehövligt!

Kommentera