Följ InBeijing på Facebook för nyheter om Kina

Det är inte varje dag jag hinner skriva här på InBeijing, och förmodligen kommer det bli allt mer sällan i takt med att jag blir mer upptagen med mitt nästa bokprojekt.

Däremot använder jag Twitter på daglig basis, då detta är min främsta källa till nyheter och länkar till artiklar rörande Kina. Jag har nu även kopplat min Twitter till sidan InBeijing på Facebook, så att alla mina tweets även dyker upp där.

Detta betyder att det enda ni behöver göra för att ta del av ett dagligt nyhetsflöde om de viktigaste händelserna kring Kina är att ”gilla” och följa min sida InBeijing på Facebook.

Det är redan i dagsläget nästan 500 personer som ”gillar” InBeijing på Facebook. Det vore kul om detta antal växte ytterligare, så att sidan även kan verka som forum för att diskutera nyheter och utveckling som rör Kina.

Skärmdump från InBeijing på Facebook

Att ”gilla” denna Facebook-sida är även ett enkelt vis att stödja InBeijing och mitt skrivande. Tack på förhand!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera