Köp min bok för 150 kronor eller 15 dollar!

I slutet av denna månad åker jag till Sverige för att delta på Bokmässan i Göteborg 27-30 september. Där ska jag främst lansera en ny bok som bemöter den kinesiska ambassadens smutskastningskampanj mot Gui Minhai.

Med anledning av detta vill jag sälja av de sista exemplaren av min förra bok, ”De kidnappade Kinasvenskarna”. Där görs en grundlig utredning av fallen Gui Minhai och Peter Dahlin i varsin del, medan en tredje och sista del ingående beskriver Kinas växande ekonomiska och politiska makt globalt samt konsekvenserna av detta.

Boken har fått så gott som odelade positiva recensioner i flera av Sveriges största tidningar. Till exempel:

”De kidnappade Kinasvenskarna” är en lättläst och gedigen genomgång av de senaste årens utveckling i Kina – upplysande just för att den är så brutalt nedslående. (Dagens Nyheter, Björn Wiman, 6 februari 2018)

Från de kidnappade, från dessa två mardrömslika fallstudier, lyckas Jojje Olsson vidga perspektivet till de stora frågor som den hungriga nya stormakten står inför, nationellt och globalt.

(…)

Jojje Olssons nya bok är en koncis uppdatering. Den är väldisponerad, välskriven och har god närvaro. (Sydsvenskan, Göran Leijonhufvud, 8 februari 2018)

Det är en oklanderligt underbyggd och energisk bok, utan konstfärdigheter och resonerande vilopunkter, obarmhärtig som en madrasserad cell i ett underjordiskt fängelse: man vill ut till varje pris. (Expressen, Sven Olov Karlsson, 10 februari 2018)

Olssons vandring i labyrinten av skenrättegångar, framtvingade bekännelser som visas i tv på bästa sändningstid, kidnappningar och dödsdomar, tar sitt avstamp hos Dahlin i hans thailändska exil. Som kidnappningen av Minhai visar, går ingen ”statsfiende” säker, så den kedjerökande Dahlin sover med en kniv under kudden.

Men trots alla de fasansfulla detaljer Olsson levererar med saklig, osmyckad skärpa, så är det mest skrämmande hur omvärlden mumlar samtycke för att inte stöta sig med de nya megaaktörerna. (Aftonbladet, Ragnar Strömberg, 28 april)

”De kidnappade Kinasvenskarna” kostar 203 kronor på Bokus och 204 kronor på Adlibris.

Ni har nu möjlighet att fram till den 21 september köpa boken direkt från mig för 150 kronor, eller genom att sponsra InBeijing med 15 dollar i tre månader.

Observera att detta gäller ett mindre, begränsat parti böcker som köps direkt av mig och därmed även skickas signerade! :)

För att köpa boken för 150 kronor, gör enligt följande:

1) Sätt över 150 kronor till Swish (073-0705573) eller Paypal (inbj@inbeijing.se).

2) Maila kvitto eller skärmdump på överföringen, tillsammans med din adress, till jojje@inbeijing.se.

3) Vänta på boken, som levereras hem till dig i slutet av denna månad.

För att få boken genom att sponsra InBeijing, gör enligt följande:

1) Gå till InBeijing på Patreon och fixa så att du stödjer mitt skrivande med 15 dollar i månaden. Stödet bör vara kvar i minst tre månader, men jag skickar ändå boken i slutet av september.

2) Efter att du ordnat med ditt stöd till InBeijing så tar jag kontakt med dig via den mail du uppgett.

3) Efter att jag fått din hemadress, så skickar jag boken i slutet av september.

Förvisso blir det dyrare – sammanlagt 45 dollar – att köpa min bok genom att sponsra InBeijing via Patreon.

Men då möjliggör du samtidigt att jag kan skriva oftare här på InBeijing, och du får även ett särskilt mail varje helg som endast går ut till mina sponsorer. Läs mer om detta via Patreon.

Passa nu på att beställ och läsa min bok, precis som vår potentiellt nästa statsminister Ulf Kristersson tidigare gjort!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera