Många alternativ för effektiv tandblekning på egen hand

OBS: Texten presenteras i samarbete med Tandblekning.co

Att gå till tandläkaren har i många fall blivit en klassfråga, i takt med att priserna för tandläkarbesök ökat. Det är dock inte nödvändigt att gå till tandläkaren för att få ett vitt och fräscht leende.

Bleka tänderna hos tandläkaren kan kosta flera tusen kronor – men det går lika bra att beställa ett kit för att bleka tänderna på egen hand och till en kostnad av under femhundralappen.

Tandblekning.co jämför olika tjänster som erbjuder tandblekning att utföra hemma. På sidan finns också grundläggande information om tandblekningskit, tandblekningspenna och blekningsremsor som är de tre vanligaste produkterna för denna procedur.

I ett kit medföljer vanligtvis en tandskena med tandblekningsgel, som placeras i skenan och sedan tvättas bort efter ett visst antal minuter. Det finns också kit som innehåller en UV-lampa, som placeras över tandskenan när skenan har satts på tänderna.

Sedan finns också kit med en pensel, som istället används för att måla på gelen direkt på tänderna. En annan enkel metod är tandremsor, som används med gelsidan mot tänderna och sedan tas bort efter en stund.

Även om det inte är farligt att bleka tänderna, så avråds kvinnor som är gravid eller ammar från tandblekning. Läs mer och jämför de olika produkterna och priserna via tandblekning.co, för ett vitt leende till bästa möjliga pris och enklast möjliga procedur.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera