Jag fotar själv till mina artiklar, och har dessutom utfört flera uppdrag som fotograf på plats i Asien. Dessa uppdrag innefattar allt från svenska företags årsrapporter till svensk media i jakt på nyhetsbilder, samt material till hemsidor och informationskataloger.

Under flera års tid har jag samlat på mig utrustning och erfarenhet som räckt till att nå finalen i den internationella fototävlingen Travel Photographer of The Year såväl 2014 som 2017.

TPOTY 2014 finalist

Klicka på bilden för att se en lista över finalisterna 2014

Klicka på bilden för att se en lista över finalisterna 2017

Tävlingen beskrivs på Wikipedia som den främsta i världen vad gäller resefotografier och tar varje år emot tiotusentals bidrag, varav några dussin går till final i olika kategorier.

På temat resebilder har jag också på egen hand tagit samtliga cirka 150 foton till min guidebok ”Mitt Peking” (Karavan Förlag).

Se nedanstående bildgalleri som ett urval från min portfölj, eller besök min Flickr för hundratals andra foton:

Förutom att fota, så använder jag även mina Canon-kameror för att filma. Det ger en alldeles särskild känsla, med lågt skärpedjup och klar bild. Du kan se ett exempel här nedan, och fler av mina videos via Vimeo.

Är du som svensk myndighet, företag eller privatperson intresserad av bilder eller videomaterial från Asien? Tveka inte att maila mig!

1 Comment

  1. Hej, jag är intresserad av ett samarbete för Kina, om du är intresserad berättar jag gärna vad jag gör som jag tror kan vara intressant för Kina.*
    Vänligen*
    Lotta Andreasson

Kommentera