Sedan 2010 har jag skrivit över 1 700 artiklar här på InBeijing, med fokus på kinesisk politik och samhällsutveckling. Detta har jag gjort utan ersättning, samtidigt som allt innehåll på sidan alltid har varit gratis.

Givetvis tar skrivandet här mycket tid i anspråk. Om du som läsare finner innehållet här användbart, så finns det flera vis som du kan stödja InBeijing på och samtidigt möjliggöra för mig att skriva här oftare och längre:

1) Sponsra InBeijing via Patreon. I ambitionen att göra InBeijing till Sveriges ledande nyhetskälla om Kina, har jag skapat en Patreon där trogna läsare kan donera valfritt belopp varje månad. Sponsorer som bidrar med tre dollar eller mer i månaden får dessutom ta del av unika veckovisa fördjupande mailutskick. Vid högre stöd än så finns också fler belöningar.

I skrivande stund donerar 64 läsare en sammanlagd summa av 376 dollar i månaden. Vid nivån 750 dollar kommer jag skicka ut två unika mail i veckan; ett fördjupande mail och ett mer allmänt nyhetsbrev. Detta är den för mig mest uppskattade metoden för er som vill stödja InBeijing, även om det också finns möjlighet att bidra via Swish. (Läs mer i inlägget ”Sveriges största sida om Kina behöver din hjälp för att expandera”.)

2) Prenumerera på InBeijing via mail och följ InBeijing på Facebook. Högst upp till höger på denna sida finns ett alternativ att gratis prenumerera på nya inlägg via mail. I skrivande stund skickas InBeijings artiklar ut till 398 olika mailadresser i samma stund som de publiceras.

Räckvidd är givetvis viktigt för nyhetssidor, samtidigt som mailprenumeranter kan vara säkra på att aldrig missa nya texter. Överväg därför att prenumerera via mail, för såväl er egen enkelhets som sidans räckvidds skull. Likaledes går det också att gilla InBeijing via Facebook, där sidan just nu har 777 följare.

3) Sprid InBeijing och dess artiklar. Mitt främsta syfte med InBeijing är att nå ut till så många svenska läsare som möjligt med information om Kina som inte är tillgänglig i andra svenska medier. Jag är därför tacksam för alla läsare som antingen delar InBeijings artiklar via sociala medier, eller rekommenderar sidan till vänner och bekanta. I egenskap av ideell blogg har jag i likhet med andra alternativa medier nämligen inte någon budget för att genom annonsering eller liknande metoder sprida kunskap om InBeijing.

Kort sagt så gör större räckvidd, ekonomiska bidrag och ökad interaktion med läsarna mig mer motiverad att driva InBeijing. Tveka därför heller inte att maila mig med eventuella frågor, synpunkter eller idéer. Tack på förhand!