Jag har sedan 2010 skrivit över 1 500 artiklar här på InBeijing, med fokus på kinesisk politik och samhällsutveckling. Detta har jag gjort helt utan ersättning, samtidigt som allt innehåll på sidan alltid har varit gratis.

Givetvis tar skrivandet här mycket tid i anspråk. Om du som läsare finner innehållet här användbart, så finns det flera vis som du kan stödja InBeijing på och samtidigt möjliggöra för mig att skriva här oftare och längre.

Mitt främsta syfte med InBeijing är att nå ut till så många svenska läsare som möjligt med information om Kina som inte är tillgänglig i andra svenska medier. Jag är därför tacksam för alla läsare som antingen delar mina artiklar via sociala medier, eller rekommenderar min sida till vänner och bekanta.

Större räckvidd gör mig mer motiverad att skriva! För den som också vill stödja InBeijing monetärt finns två alternativ. Dels går det att via Swish donera en engångssumma på nummer 073-0705573.

Dels går det att via Patreon donera en på förhand bestämd summa varje månad. De läsare som månadsvis donerar minst 25 kronor får varje vecka ett särskilt nyhetsbrev som endast går ut till InBeijings sponsorer. Brevet kan innehålla allt från ”insider information” eller fördjupning i en aktuell fråga, till PDF eller texter som jag skrivit men av copyright-skäl inte kan dela här på bloggen.

För den som donerar 25 kronor i månaden eller mer finns också olika belöningar, exempelvis i form av ett signerat exemplar av någon av mina böcker.

Gör gemensam sak med 26 stycken andra läsare och stöd InBeijing via Patreon!