InBeijing blir veckotidning

InBeijing kommer varje måndag att publicera en digital veckotidning, med sammanfattning av föregående veckas viktigaste nyheter från Kina och Asien.

Det kommer givetvis vara helt gratis och skickas ut via Facebook pages. Allt du behöver göra för att få tidningen är att gilla (like) InBeijing på Facebook via denna länk eller i kolumnen till höger här bredvid.

Tidningen kommer ges ut via paper.li, och bestå främst av länkar till nyhetsartiklar från föregående vecka, samt egna bilder och texter.

Genom att läsa den får du del av alla veckans viktigaste kinesiska nyheter inom ett flertal områden.

Du kan också göra som ett 50-tal andra och prenumerera på InBeijngs nya inlägg via email, genom att fylla i din mailadress och trycka på “Ja tack!” i kolumnen till höger här bredvid.

Det går även ta del av den bästa och mest frekventa nyhetsuppdateringen om Kina på svenska via InBeijing Twitter och RSS.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

3 Comments

  1. Riktigt grymt! Dock lite problematiskt för oss som inte använder/har Facebook. Hoppas dock på att allt som står i tidningen även dyker upp här?

  2. Tack, tack :) Tidningen kommer gå att läsa även för dem som inte använder Facebook, men länken kommer skickas ut först där. Förhoppningsvis med början nästa måndag!

Kommentera