Kontrakt på min tredje bok nu färdigt

I dag har jag skrivit under ett kontrakt gällande min nya bok, den tredje i ordningen efter “Peking – förändringarnas stad” och “Mitt Peking“.

Eftersom jag är i början av arbetsprocessen med min nya bok så vill jag inte säga eller avslöja för mycket. Vad jag kan säga är att boken ska handla om det moderna Kinas många samhällsproblem, och att jag skriver för ett större förlag än de två tidigare.

Boken kommer ta upp majoriteten av min arbetstid under det kvarvarande året och kanske även i början av nästa. Dessutom är det också möjligt att det under kommande år också blir en fjärde bok vid samma förlag, också den om det samtida Kinas utveckling.

Det ska bli oerhört spännande att jobba med denna bok, särskilt som det finns på tok för lite litteratur om Kina i Sverige. Följ med här på InBeijing för uppdateringar under skrivandets gång!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera