80 minuter lång intervju med mig i podcasten Magister

De senaste två veckorna har jag spenderat i Nepal, där jag ofta helt saknat internetuppkoppling och i bästa fall kommit upp i en hastighet som gjort det möjligt att svara på mail. Därför har inga uppdateringar gjorts på InBeijing under denna tid.

Jag kommer senare dela med mig av några bilder från detta underbart vackra land. Men först delar jag i dag med mig av en 80 minuter lång intervju med mig i podcasten Magister från denna helg.

I intervjun berättar jag bland annat i detalj om min svartlistning från Kina samt om hur situationen i regionen förändrats under de tio år jag nu bott i Peking, Hongkong och Taipei.

Jag spekulerar även vilt om Nordkoreanska kärnvapen, och berättar varför jag aldrig kommer flytta tillbaka till Sverige igen.

Intervjun kan höras här nedan eller externt via Soundcloud.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera