InBeijing nu på Flickr, och avd “Res till Kina”

Har under kvällen avslutat två mindre projekt. Ett är InBeijing på Flickr, där det nu går att se och ladda ner nästan 70 foton i olika set från arbete och dagligt liv i en rad olika asiatiska länder.

Eftersom kontot nyss skapats finns det fortfarande många bilder som ännu inte laddats upp. Kika gärna in ofta för uppdateringar av nya bilder och fotoset. Givetvis är jag själv fotografen till samtliga bilder.

Det andra projektet är avdelningen “Res till Kina“, som nu erbjuder en mindre reseguide över fem olika kinesiska städer; Peking, Shanghai, Hongkong, Hangzhou och Xi’an.

Antalet städer kan komma och växa i framtiden, och snart ska även delar läggas till som förklarar hur man enklast åker tåg i Kina, eller när olika högtider infaller.

För koncept och de fem redan nu färdiga mini-guiderna, se avdelningen “Res till Kina” som rullgardinsmeny högst upp på sidan.

Själv åker jag till Sverige om tolv timmar, och stannar en månad innan det är dags för tillbakafärd.

Det betyder att morgondagens inlägg möjligtvis uteblir, men givetvis siktar jag efter det på daglig uppdatering av InBeijing Bulletin även under semestern.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

2 Comments

Kommentera