Se mig föreläsa vid Århus universitet

Under september-oktober kommer Nordisk Journalistcenter vid Århus universitet att arrangera programmet ”Fra Island til USA – Norden i den nye verdensorden”.

Idén är att kursdeltagarna ska finna nordens plats i den nya världsordningen, med information om allt från de skandinaviska ländernas status i FN, till BRIC-ländernas snabba tillväxt.

Där kommer jag in i bilden, då jag 10 september kommer föreläsa en heldag på plats i Århus. Under dagen kommer jag tala om allt från Kinas ekonomi och politik, till hur man som journalist kan bli bättre på att rapportera om och från Kina.

Programmet hålls tre veckor i Århus, en vecka i Reykjavik, en vecka i New York, fyra dagar i Washington, samt en knapp vecka i Florida.

Priset, inklusive alla resor, är 25 000 danska kronor, vilket säkert kan vara intressant för de läsare som jobbar som journalister.

Ni kan läsa mer om programmet via Nordisk Journalistcenters hemsida här, samt en presentation av mig som talare här.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera