Grattis till vinnaren av “Peking – förändringarnas stad”

I går var det officiell release av min bok “Peking – förändringarnas stad“, som hölls genom ett event på Stockholms stadsbibliotek, där jag talade lite om boken och om de fördomar som svenskar ofta har mot Kina och kineser.

I dag drog jag även en vinnare i den tävling som nu pågått i ett par veckor, där alla som prenumererar på InBeijing hade chansen att vinna ett exemplar av boken.

Förra att göra denna utlottning mer rättvis och vetenskaplig än den föregående, använde jag mig av sidan random.org för att dra ett slumpvis nummer mellan 1 och 160.

Ödet drog ett högt nummer, nämligen 157, som tillhör en prenumerant vid namn Åke Stolt! Grattis till vinsten!

Men misströsta inte: För er som inte var lika tursamma som Åke, går boken nu efter releasen att beställa från bland annat Adlibris och Bokus!

imageFrån gårdagens event, och tillika min bok-release, vid Stockholms stadsbibliotek

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

2 Comments

 1. Tack för turen i utlottningen.
  Jag har följt bloggen nu i flera månader och det är med största intresse jag tar del av informationen om Kina och Peking mm mm.
  Jag och min sambo reser varje vinter några månader runt i Asien.
  Just nu står 4 månader i Indien på planeringsstadiet och tyvärr har vi inte tagit oss till det väldiga landet Kina ännu, men det är klart att det kittlar resetarmen.
  Förhoppningsvis ökar läsandet av Din bok kittlandet.
  Än en gång TACK FÖR VINSTEN!!!!!

  //Åke Stolt

Kommentera