Prenumerera på InBeijing

Har den senaste veckan fått ett par mail med frågor om hur man prenumererar på InBeijing, huruvida det kostar något eller om det innebär att man kommer få reklam till sin inbox.

Tänkte därför klargöra här hur det fungerar att prenumerera på nya inlägg via mail. I sidans högerspalt finns en ruta med rubriken “Prenumeration”, som ser ut så här:

prenumeration

Genom att fylla i din mailadress och sedan trycka på knappen “Nya inlägg till din mail”, kommer du helt enkelt få varje ny artikel på InBeijing till din inbox.

Denna prenumerationstjänst är och kommer alltid vara helt kostnadsfri, och garanterar att du aldrig kommer missa något av sidans nya inlägg, samt att du inte behöver gå in på framsidan dagligen för att se om något nytt har skrivits. Det går också att säga upp prenumeration när helst du önskar.

Tjänsten innebär heller inte att du kommer få någon spam eller reklam till din mail. Faktum är att du genom en prenumeration på InBeijing blir utsatt för mindre reklam än om du besöker sidan, eftersom banners från exempelvis StrongVpn inte finns med i mailutskicken.

Tveka inte att prenumerera redan i dag, så missar du aldrig ett nyhetsbrev eller nytt inlägg!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera