Mina bilder från Lijiang och Dali

För ganska precis en månad sedan besökte jag Lijiang och Dali, som ligger i sydkinesiska provinsen Yunnan. I detta inlägg lade jag tidigare upp några mobilbilder på InBeijing och skrev lite korta fakta om de båda städerna.

Nu har jag även redigerat fotografierna jag tog med min Canon. Nedan kan ni se ett urval av dessa bilder, som kan ses i fullstorlek tillsammans med med en rad andra foton via min Flickr.

Ni kan också klicka på bilderna för att se just det enstaka fotot i större version.

IMG_4968Kvinna jobbar vid risfälten utanför Dali

IMG_4761Lejon vaktar ingången till Trumtornet i Lijiang

IMG_4647 (2)Minoritetsfolk väver kläder enligt den gamla skolan

IMG_4695_HDR (1)Lijiangs gamla stadsdel sett ovanifrån

IMG_5041Man tvättar vitlök i en sjö vid Dali

IMG_4810Flickvän i solnedgång i bergen i Lijiang

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera