Grattis till vinnaren av “Mitt Peking”!

För ett par veckor sedan lanserade jag en tävling med möjlighet att vinna ett exemplar av min nya bok “Mitt Peking“.

I dag ägde så utlottningen rum – genom en siffra som jag själv drog via sajten random.org – och den lyckliga vinnaren heter Annika Jeppsson!

Annika var en av många som hade delat flera inlägg, och hade därmed större chans att vinna då utlottningen väl ägde rum.

Jag rekommenderar, givetvis, att alla som inte lyckades vinna istället köper boken :) Den finns nu till salu i handeln och på nätet, bland annat för 173 kronor på Bokus.

För den som är nyfiken går det läsa 15 sidor av “Mitt Peking” via tjänsten smakprov.se.

Ni som inte vill köpa boken men ändå ha lite tips inför resan till Kina – läs gärna min nyuppdaterade del “Resa till Kina” här på InBeijing. Där finns råd om allt från billiga biljetter och visum, till bra shopping och spännande barer.

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera