Fem dagar kvar att vinna fem exemplar av “Mitt Peking”

Resemagasinet Vagabond har en pågående tävling där fem vinnare får ett exemplar av min nya guidebok “Mitt Peking”.

Tävlingen består av fem stycken frågor av typen 1-X-2 angående bland annat geografi, historia, Kublai Khan och skadedjur. Sista datumet för deltagande är 31 mars.

Det är alltså läge att testa Kinakunskaperna samtidigt som möjligheten finns att vinna en bok. För den som inte har turen med sig i tävlingen går “Mitt Peking” även – givetvis – att köpa i handeln eller online via exempelvis Bokus (173 kronor).

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera