Julklappstips!

Mellan korallrev och rättegångar tänkte jag i smygreklamens namn flika in med ett julklappstips.

Min guidebok ”Mitt Peking” som publicerades tidigare i år är givetvis det perfekta paketet till alla som planerar att besöka Kina under det kommande året.

Boken är en del av en serie från Karavan förlag där olika städer presenteras komplett med tips, kartor och foton av författare som bor i staden i fråga.

Eftersom jag bott i Peking i sju år nu, så tipsar jag i denna bok inte främst om de typiska turistmålen, utan om guldkornen som varje Peking-resenär inte bör missa. De drygt 200 sidorna är således fulla med undangömda restauranger, butiker, barer, konstgallerier och andra sevärdheter.

Dessutom innehåller boken kartor över de åtta olika områden som jag presenterar närmare, samt ett par hundra av mina egna foton från stadens alla hörn.

Se ett typiskt utdrag ur Mitt Peking nedan. Den kan köpas via exempelvis Bokus (173 kronor) och levereras innan julafton om ordern sker innan 22:00 måndagen 21 december! Pass på!

maibar

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 000 andra artiklar? Överväg då att stödja bloggen via Patreon eller Swish (0730705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera