En försmak av min kommande bok, “Det nya Kina”

Nu börjar det bli allvar! Det kompletta manuset till min nästa bok är inlämnat, och förlaget håller just nu på med sättning och urval av bilder.

Redan nu finns boken att “bevaka” (dock inte ännu att förhandsbeställa) på bland annat Adlibris och Bokus som satt det preliminära utgivningsdatumet till 5 september.

Som jag tidigare nämnt är bokens titel “Det nya Kina – den repressiva stormakten”. I tio olika kapitel beskrivs tio olika problem som utvecklingen i Kina har fört med sig eller står inför. Den röda tråden är att repressionen på många vis ökat sedan Xi Jinping blev president för drygt tre år sedan.

Redan nu har min bok dykt upp i Svensk bokhandels höstkatalog, och uppmärksammats av bland annat bokbloggen Bear Books som i inlägget “Sakprosa – höstens bästa böcker 2016” listar mitt verk som en av drygt tio böcker att se fram emot i höst:

bookbearBear Books korta men korrekta beskrivning av mina kommande bok.

Vid sidan av mig listas meriterade författare som Nathan Shachar och Gellert Tamas, så det är ett fint sällskap att omnämnas i.

En något längre beskrivning av min bok finns på mitt förlag Historiska Medias hemsida, samt i förlagets egen höstkatalog enligt nedan:

Ckr0oEBWEAE1OLb.jpg-large

För bokhandlare, bibliotek eller recensenter som är intresserade av min kommande bok; passa på att kontakta Historiska Media redan nu!

Uppskattade du denna eller någon av InBeijings över 1 800 andra artiklar? Överväg då att prenumerera på InBeijing Premium, eller att stödja sidan via Patreon eller Swish (073-0705573). Ditt stöd gör att jag kan skriva här oftare och längre.

Bli först med att kommentera

Kommentera