Om du finner innehållet på denna sida viktigt och intressant, så går det att stödja InBeijing på flera vis. Ditt stöd gör det möjligt för mig att skriva här oftare och längre. Om du väljer att bli medlem av InBeijing Premium får du dessutom varje vecka unikt extramaterial i din inbox.

Vänligen se nedan hur du kan hjälpa till att stödja Sveriges största sida om Kina:

PRENUMERERA PÅ INBEIJING PREMIUM

Som prenumerant på plustjänsten InBeijing Premium, får du varje vecka “InBeijing nyhetsbrev” samt ett par gånger varje månad “InBeijing fördjupning” via mail.

Nyhetsbrevet – som skickas ut på söndagar eller måndagar – innehåller en gedigen sammanfattning av den senaste veckans nyhetshändelser i Kina med omnejd, uppdelat i en handfull olika kategorier. Mailet består av något dussintal länkar från den gångna veckan, som sätts i större kontext och sammanfattas på svenska.

Att varje vecka läsa InBeijing nyhetsbrev garanterar att du inte missar någon de viktigaste händelserna eller trenderna som äger rum i världens största land. Nyhetsbrevet är således en utomordentlig gardering för att ta del av nyheter om Kina som annars riskerar passera dig obemärkt förbi, då majoriteten av innehållet heller inte publiceras som artikel på InBeijing

InBeijing fördjupning är ett mail som däremot inte följer någon utstakad mall eller regelbunden veckovis publicering. Det kan handla om allt från historiska företeelser, till nyhetshändelser eller analyser med särskild information för prenumeranter som jag inte vill gå ut med i en öppen artikel på InBeijing.

Jag vet av erfarenhet att dessa mail är mycket uppskattade bland mina prenumeranter. Därför kommer jag försöka skicka InBeijing fördjupning till prenumeranter av InBeijing Premium minst ett par gånger i månaden, mellan de reguljära nyhetsbreven.

Det finns tre sätt att gå tillväga för dig som vill prenumerera på InBeijing Premium:

1) Patreon – Genom att sponsra InBeijing med tre dollar i månaden via Patreon blir du automatiskt prenumerant av InBeijing Premium. Detta är den vanligaste metoden att stödja InBeijing på. I skrivande stund sponsrar 120 läsare InBeijing via Patreon. Stödet medför ingen bindningstid och kan när som helt avslutas utan kostnad.

2) Swish – För den som inte vill skapa ett konto, fylla i betalningsuppgifter online eller få pengar dragna varje månad så går det precis lika bra att prenumerera på InBeijing Premium med hjälp av Swish. Detta innebär dessutom att den moms som annars måste betalas via Patreon utgår.

Dock är prenumeration på InBeijing Premium via Swish bara möjligt halvårsvis. Ett halvårs prenumeration via Swish kostar 200 kronor, och förs över till nummer 073-0705573. Ta sedan en skärmdump av översättningen och maila den till jojje@inbeijing.se från den mailadress du vill använda som prenumerant.

3) Paypal – Det är också möjligt att prenumerera på InBeijing Premium genom Paypal, på samma villkor som med Swish. Sätt över 200 kronor till jojje@inbeijing.se på Paypal, och maila sedan en skärmdump av överföringen till samma mailadress.

MAILPRENUMERATION OCH FACEBOOK

Högst upp till höger på denna sida finns alternativet att gratis prenumerera på nya inlägg via mail. Detta innebär alltså att du får de artiklar som publiceras här på InBeijing direkt till din inbox, utan någon som helst kostnad.

Räckvidd och läsarsiffror är som bekant viktigt för nyhetssidor. Överväg därför i likhet med 472 andra läsare mailprenumeration, vilket inte bara ökar sidans räckvidd utan även garanterar att du aldrig missar några av InBeijings nya artiklar.

Av samma anledning vore det också roligt om så många som möjligt följer InBeijing på Facebook. Där postas dussintals nyhetsartiklar och andra uppdateringar varje vecka, som ofta delas eller diskuteras i kommentarsfälten.

SPRID INBEIJING OCH SIDANS ARTIKLAR

Det främsta syftet med InBeijing är att nå ut till så många läsare som möjligt med information om Kina som inte är tillgänglig i andra svenska medier. Ingen kan erbjuda viktigare hjälp med detta än ni läsare. Rekommendera gärna InBeijing till vänner och arbetskamrater, eller dela sidans innehåll via sociala medier.

Detta är nödvändigt för att sidan ska kunna växa. InBeijing har nämligen ingen budget för annonser eller annan liknande marknadsföring.

Vidare är såväl interaktion med som tips från er läsare mycket uppskattat. Tveka därför inte att kontakta mig med eventuella frågor, synpunkter eller annan information. Tack på förhand!